Podpořte svůj organismus masáží v Mystic Temple

Podpořte svůj organismus a mějte dostatek energie i při teplotních výkyvech!

Nehledě na rozdíly teplot nebo fyzickou námahu, kterými v létě procházíme, je naše tělo vždy schopné se adaptovat – vyhodnotit všechny změny a pohotově zareagovat. To s sebou ale často nese i určitá rizika. Vzhledem ke všem biologickým změnám, se kterými si lidské tělo musí umět poradit, tak obzvlášť v létě můžete pociťovat větší únavu, náhlé bolesti hlavy a potřebu zpomalit. O tom, jak mít dostatek energie i při teplotní a fyzické zátěži, se můžete dočíst níže… 

Jak se starat o své tělo při vysokých letních teplotách?

 

Dodržujte pitný režim:  


Dostatek tekutin v lidském těle napomáhá nejen při vstřebávání živin z jídla, které jíme, ale také při odvádění odpadních látek z těla. Dostatečná hydratace je proto naprosto klíčová! Pro představu – mozek a srdce je cca ze 70 % tvořen z vody. Kolik tekutin je tedy tak akorát? Dospělý muž potřebuje asi 2,5 litru vody denně a dospělá žena přibližně 2 litry.

Doplňujte minerály: 


Při větší zátěži se s vodou ztrácí i důležité minerály, které se nacházejí v naší krvi, potu a moči, ale i uvnitř buněk. Zejména se jedná o draslík, sodík, vápník a hořčík. Tyto minerály ovlivňují nejen zdraví srdce, pevnost kostí, činnost mozku i nervové soustavy, ale také vzhled a objem svalové hmoty v důsledku zadržování vody. 

Dbejte na kvalitní regeneraci


Nezapomeňte, že po jakékoliv námaze, je dobré zregenerovat celé vaše tělo – fyzicky i duševně. Čas na zotavení totiž potřebují nejen konkrétní svaly, ale i zbytek těla. 

Odpočinek je důležitý i pro nervový systém těla; říká se, že tělo nejprve zvedá váhu nervovým systémem, pak myslí a nakonec svaly. Neignorujte tedy duševní únavu, i když se vaše tělo na první pohled cítí dobře. 

Dopřejte si kvalitní regeneraci na míru v Mystic Temple

V našem salonu pracují zkušené a velmi talentované masérky, které opravdu rozumí tomu, co lidské tělo pro správnou péči a regeneraci potřebuje. Chcete uvolnit svaly po náročném dni? Vypnout na chvíli hlavu a jen tak relaxovat? Máte zdravotní omezení? 

 

Stačí nám zavolat nebo napsat a společně domluvíme konkrétní proceduru, která bude sedět na míru vašim potřebám. Tak abyste se u nás vždy cítili komfortně a spokojeně. 

 

Rezervace

+420 221 779 510

+420 724 022 389

info@mystictemple.cz

 

V rámci letní akce navíc můžete do 30. 6. využít nabídku na vybrané zeštíhlující masáže s 25% slevou – pro více informací klikněte zde.